http://www.truthorfiction.com/rumors/m/mancoffee.htm
Трябва да се намери скритият човек на снимката . Ако го намерите до 3 сек. , то вашето дясно полукълбо на мозъка е развито по-добре от на повечето хора .
Ако намерите човека между 3 сек. и 1 мин. , то тогава дясната половина на мозъка ви е развита нормално .
Ако го намерите между 1 мин. и 3 мин. , то дясната част на мозъка ви функционира по-бавно и трябва да приемате повече храна , богата на протеини .
Ако не намерите човека до 3 мин. , то дясното ви полукълбо е пълна каша и е нужно да прилагате повече от тези упражнения , за да помогнете на тази част от мозъка ви да стане по силна .[/url]
Задачка- закачка ?
Не че искам нещо да се изтъквам, но аз открих човешкото лице за не повече от 3-4 секунди. Или аз съм много наблюдателен или вие май нещо сте не до скиф (неискам засягам никой,но е така). Давам ви малък жокер, между зърната кафе има и човешко лице със същия цвят на кафето и е някаде в долната полувина от снимката. Стига толкова, ако има и други открили лицето да ми кажат тяхнто време. Немисля че това ще определи кой колко умен, но кой по наблюдателен съм съгласен.
Подцени ме, за да ме стимулираш!