Boi V KAFE Roko

На мен ми каза И., а на него му казала М.
B_rabbyt
издухало копеле
издухало копеле
Контакти:

Boi V KAFE Roko

Мнениеот B_rabbyt » 24 окт 2007, 21:34

I taka dramata se razigrala predi 2-3 dni mislq po ofcialni danni 2-mata servitiori na kafe roko Asan Arnaudov (Sando) i Qna Djineva (Palavata_lady) sled neo4akvan skandal se 4uli dumi kato pederast travestit, muhlio, bezdomnik, ne6tastnik , i kopele izre4eni ot ustata na qneto djinevo sled tova posledval vnezapen ''tumuruk'' (boks) ot strana na Sando i qneto bilo svaleno na zemqta seeno e bila udarena s paket sol po glavata i padnala kato brashnqf 4uval dori i na mene ne mi sa verva ama e taka blagodarenie na jensvenostta na Sandeto qna e bila leko uvredena samo levata buza i okoto leko za4erveni ...... tctcttc kak moje be kak moje do tam li stignahme hahahahahaha PS: Molq gore napisanoto da se svede do organite na vlastta i do nai blizkiq psihiatri4en u4astak GARANTIRAM ZA GORENAPISANOTO ,,{Anre^},,
A 4e nqmash edna stotinka verno li e?

случаен

Мнениеот случаен » 26 окт 2007, 19:22

И каква е била причината за "драмата" ? :roll:

B_rabbyt
издухало копеле
издухало копеле
Контакти:

Мнениеот B_rabbyt » 26 окт 2007, 21:26

kioraf li si

анонимеН

Мнениеот анонимеН » 27 окт 2007, 12:01

Не съм сляп! За да има скандал и обидни думи все пак трябва да са били породени от нещо (т.е. да има причина за тези думи), не мислиш ли ? Или така и е хрумнало на момичето и почнало да подмята обиди, след което момчето я ударило ?

B_rabbyt
издухало копеле
издухало копеле
Контакти:

Мнениеот B_rabbyt » 27 окт 2007, 17:39

be az ne sam v satovcha be ot kade moga da znam prosto taka mi kazaha 4e mu e kazala pederast i toi q e udaril moje i po dupkite da si sa barnikali ot de da znam :twisted:

Nefertity

Мнениеот Nefertity » 01 фев 2008, 10:02

:D :D :D Kole...izkliuchitelno krasnorechivo opisanie na sluchkata si dal. Zvuchi kato vic :D

B_rabbyt
издухало копеле
издухало копеле
Контакти:

Мнениеот B_rabbyt » 01 фев 2008, 21:34

eee Lenni molq ti se kak ina4e poznavame se

Върни се в “Клюки”