Най-готини момчета и момичета от Сатовча

Изрази мението си, аз и чалга слушам
Niko86

Най-готини момчета и момичета от Сатовча

Мнениеот Niko86 » 17 юни 2006, 18:06

Предлагам да пишете тук кое момиче или момче е най-готино, или кое момиче или момче се облича най-добре, или пък танцува най-добре. Въобще кое момиче и момче от Сатовча "хваща" окото.
Последна промяна от Niko86 на 02 юли 2006, 19:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
keen
ХАКЕРче
ХАКЕРче
Контакти:

Мнениеот keen » 17 юни 2006, 19:57

Тук вече всеки си има мнение и вкус, предварително се извинявам, че немога да изброя всички момичетата/щот те вред ми аресват щтом са момичета/.Засега се въздържам, но скоро кат поогледам обстановката и номинирам някоя ще я отразя тука !
Подцени ме, за да ме стимулираш!
Изображение

loshata_Dani

Мнениеот loshata_Dani » 18 юни 2006, 22:55

Niko86 q da vidim koq macka ti e 'hvanala' okoto ;p ili koi

Niko86

Мнениеот Niko86 » 19 юни 2006, 00:39

Е Дани нека кажат другите мом4ета

loshata_Dani

Мнениеот loshata_Dani » 19 юни 2006, 18:32

E vse nqkoi trqbva da zapochne ... a na men mi e liubopitno ;p

Потребителски аватар
keen
ХАКЕРче
ХАКЕРче
Контакти:

Мнениеот keen » 19 юни 2006, 18:38

така май няма да стане, то май никой няма да си признае на кой какво коя и т.н. му/и/ харесва.То е ясно хубавите момичета с готини цици ,задници и крака харесват на всички.Я подобре да подберем около 15-20 момичета (то май тфа си ни са) и да направим една анкета и така ще се разбере.За сега предлагайте тук имената на момичетата и като се саберат около 15 например ще направим анкета.Съгласни ли сте с предлойението ми?

Изображение

by_the_way_
модератор
модератор

Мнениеот by_the_way_ » 19 юни 2006, 18:47

ииии keen много си дал .. 15-20 ... ама това за цялата община ли става въпрос или само за Сатовча .. Виж за цялата община може и да се поувеличи малко ... 15-21 ... те тава е ....

Потребителски аватар
keen
ХАКЕРче
ХАКЕРче
Контакти:

Мнениеот keen » 19 юни 2006, 18:53

ам тва си ни са всичките бре, за да няма разсърдени ;) аре стига авая моабети а предлагайте имена.И той май ако не започна аз вие нема да се сетите та сега се сещам за: Ленчето,Дурданка,Мимето Славчева, ... до кът се сетя и за други предложете и вие някоя.Също така момичетата може да предлагат момчета ще напвавим две анкети и ще стани весело.Веие сте на ред, пост без предложение ще го триееем :P~

Изображение

Niko86

Мнениеот Niko86 » 20 юни 2006, 12:00

:)) Краси добре започна ми кои да предложа аз мм аиде Ваня Начева, Мима ( на ДИмчо полицая :) ) Като се напия пак ще предложа други хаха. А за момчетата ще се въздържа :П

Потребителски аватар
EcKo
модератор
модератор
Контакти:

Мнениеот EcKo » 22 юни 2006, 15:36

Не ги познавам и не мога да коментирам...давайте снимки..и аз да гласувам :wink:

Niko86

Мнениеот Niko86 » 26 юни 2006, 23:46

Явно тряя да закл'чим темата. Няя готини жени в сатовча.

loshata_Dani

Мнениеот loshata_Dani » 26 юни 2006, 23:49

Niko86 ако си падах по момичета бих предложила няколко ,но ... ;) Предложи ти де.

Потребителски аватар
keen
ХАКЕРче
ХАКЕРче
Контакти:

Мнениеот keen » 27 юни 2006, 09:31

EcKo от сайта ( (#Satovcha) ) можеш да видиш и да предложиш и ти някоя сатовчанка. За сега добре събраха се 5-6 момичета, ще изчакам още малко и ще направим анкетата. loshata_Dani никой не е казал, че трябва да си падаш по момичета за да предложиш някоя.Тук става на въпрос за готини момичета които ще сложим в анкета нещо като "мис Сатовча - виртуал гърл" ;) ето аз предлагам сега още 2 момичета и 2 момчета и тфа са: Мимето Денева, и Дани (loshata_Dani), а за момчета Колето (Niko86) и Крум Kарамитев(Spite_boy).
P.S. Чакам още предложения.Нетрябва да си влюбен в предлаганите от теб хора, а поради една или друга причина да те кефят и да заслужават да учстват в анкетата(конкурса) после резултатите ще си покажат ;P~

Изображение

Потребителски аватар
EcKo
модератор
модератор
Контакти:

Мнениеот EcKo » 27 юни 2006, 17:36

Предлагам момичета
1.Виолета Ибишева
2.Албена Ушева
3.Яна Трендафилова

btw...Кеен Кога ще сложиш мойте снимки в сайта?

loshata_Dani

Мнениеот loshata_Dani » 27 юни 2006, 20:20

Ами C^O^O^L (Митко Трендафилов) и Ital1aNeCa (Митко Ушев) :) Стига с Митковците ;) ... Ами Имирка Джикова (SwEeTy^Imi) :)

Niko86

Мнениеот Niko86 » 28 юни 2006, 00:31

Коя е имирка джикова? Аз за момчета ще предложа Тома Начев (Sn1pe_style) i мноо ясно че Краси тоя убавец (keen)

Niko86

Мнениеот Niko86 » 28 юни 2006, 12:35

Мисля да дадем още 2-3 дена и на 1-ви 'ли да направим анкетата, така че действайте, предлагайте и така аиде.

Потребителски аватар
EcKo
модератор
модератор
Контакти:

Мнениеот EcKo » 28 юни 2006, 20:08

Предлагам и Тони(by_the_way_ или Toni_90^^^)

by_the_way_
модератор
модератор

Мнениеот by_the_way_ » 30 юни 2006, 17:19

EcKo написа:Предлагам и Тони(by_the_way_ или Toni_90^^^)

Sorry pyrvo che ne pisha s liubimite ni BG bukvichki ama ... tuk nqma kirilizator !!

Dobre we Ecko ... cherpim te ! I nqkoi da me predloji ... dobre che se setihte shoto inache shtqh da si regna edin acc (anonimen) che da si se predloja xaxaxaxaxaxa :>

Btw Ecko prati malko snimki ot kupona v kraq na godinata.. i az che ti pratim ot tuk ...
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си.
Ванила Скай

Потребителски аватар
EcKo
модератор
модератор
Контакти:

Мнениеот EcKo » 02 юли 2006, 09:50

Ооо нащо момче как си...Еми аз сега се прибрах...Няма да ти казвам в какво състояние съм...Толко ми се спи че направо нз.Снимки още няма,чакам да ми изпратят...Прати ми снимки на пощата...Аз ще ги кача някъде да ги покажа :wink:

Nefertity

Мнениеот Nefertity » 02 юли 2006, 14:26

:) Краси, не мислиш ли,че трябва да промениш малко заглавието на тази дискусия? :) "Яки мацки от Сатовча и околните села" е леко неподходящо като се има предвид,че са предложени и ...... "мацки" като Тони, Тома, ти, Митко Трендафилов.... и още други момчета.. :)

Потребителски аватар
keen
ХАКЕРче
ХАКЕРче
Контакти:

Мнениеот keen » 02 юли 2006, 15:07

мда :) Льонка 10х за критиката. Niko86 веднага да си корегираш поста. А вие дайте още малко предложения и да пускаме анкетите. Давам време още 2 дена най-много и пускам анкетите. Прибавям и още няколко предложения. Румен Айвазов Killara_87, гаджето му Дитка Парушева (влиза в око и тя), двете Янета. Чакам последни предложения.

Изображение

loshata_Dani

Мнениеот loshata_Dani » 02 юли 2006, 17:53

Ами zLaTeTo{P} и мойта кака Криси ;p май влизаше Lydata_Krisi ...

Niko86

Мнениеот Niko86 » 02 юли 2006, 19:05

Nefertity, дискусията я започнах аз и аз трябва да я променя. Моята идея беше тук да пишем само за момичетата от Сатовча и околните села, но с течение на времето юсерите измениха темата. За това я горигирам сега .

Потребителски аватар
keen
ХАКЕРче
ХАКЕРче
Контакти:

Мнениеот keen » 05 юли 2006, 10:51

Анкетите са готови, балгодаря за предложенията. Сега остава да следим резултатите. ГЛАСУВАЙТЕЕЕЕ (само по един път ;))

темата заключена !!!

Изображение

Върни се в “Различни хора - различни идеали”