Най-готини момчета и момичета от Сатовча
Най-готини момчета и момичета от Сатовча
Предлагам да пишете тук кое момиче или момче е най-готино, или кое момиче или момче се облича най-добре, или пък танцува най-добре. Въобще кое момиче и момче от Сатовча "хваща" окото.
Последна промяна от Niko86 на 02 юли 2006, 19:02, променено общо 1 път.
така май няма да стане, то май никой няма да си признае на кой какво коя и т.н. му/и/ харесва.То е ясно хубавите момичета с готини цици ,задници и крака харесват на всички.Я подобре да подберем около 15-20 момичета (то май тфа си ни са) и да направим една анкета и така ще се разбере.За сега предлагайте тук имената на момичетата и като се саберат около 15 например ще направим анкета.Съгласни ли сте с предлойението ми?
Подцени ме, за да ме стимулираш!

-
- модератор
ам тва си ни са всичките бре, за да няма разсърдени
аре стига авая моабети а предлагайте имена.И той май ако не започна аз вие нема да се сетите та сега се сещам за: Ленчето,Дурданка,Мимето Славчева, ... до кът се сетя и за други предложете и вие някоя.Също така момичетата може да предлагат момчета ще напвавим две анкети и ще стани весело.Веие сте на ред, пост без предложение ще го триееем
~

EcKo от сайта ( (#Satovcha) ) можеш да видиш и да предложиш и ти някоя сатовчанка. За сега добре събраха се 5-6 момичета, ще изчакам още малко и ще направим анкетата. loshata_Dani никой не е казал, че трябва да си падаш по момичета за да предложиш някоя.Тук става на въпрос за готини момичета които ще сложим в анкета нещо като "мис Сатовча - виртуал гърл"
ето аз предлагам сега още 2 момичета и 2 момчета и тфа са: Мимето Денева, и Дани (loshata_Dani), а за момчета Колето (Niko86) и Крум Kарамитев(Spite_boy).
P.S. Чакам още предложения.Нетрябва да си влюбен в предлаганите от теб хора, а поради една или друга причина да те кефят и да заслужават да учстват в анкетата(конкурса) после резултатите ще си покажат ;P~

P.S. Чакам още предложения.Нетрябва да си влюбен в предлаганите от теб хора, а поради една или друга причина да те кефят и да заслужават да учстват в анкетата(конкурса) после резултатите ще си покажат ;P~

-
- модератор
EcKo написа:Предлагам и Тони(by_the_way_ или Toni_90^^^)
Sorry pyrvo che ne pisha s liubimite ni BG bukvichki ama ... tuk nqma kirilizator !!
Dobre we Ecko ... cherpim te ! I nqkoi da me predloji ... dobre che se setihte shoto inache shtqh da si regna edin acc (anonimen) che da si se predloja xaxaxaxaxaxa :>
Btw Ecko prati malko snimki ot kupona v kraq na godinata.. i az che ti pratim ot tuk ...
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си.
Ванила Скай
Ванила Скай
мда
Льонка 10х за критиката. Niko86 веднага да си корегираш поста. А вие дайте още малко предложения и да пускаме анкетите. Давам време още 2 дена най-много и пускам анкетите. Прибавям и още няколко предложения. Румен Айвазов Killara_87, гаджето му Дитка Парушева (влиза в око и тя), двете Янета. Чакам последни предложения.

Върни се в “Различни хора - различни идеали”