Първо представление на балет "ВИВА ДЕНС"

Новини и събития
Nefertity

Мнениеот Nefertity » 27 юни 2006, 22:27

Да ви отговоря и аз най-сетне :) Коле ти ще се разбереш със Златето...поне тя така каза.Ще бъдем в зала "Средец"....предполагам вие знаете къде е това....щото ние хич не можем да се сетим :) Фестивала е от 5 следобяд.Ние ще пристигнем 3 часа преди това :) А забравих да кажа.....фестивала е този четвъртък :) И...остава да се представим добре :)

Niko86

Мнениеот Niko86 » 28 юни 2006, 00:26

Nefertity зала Средец нищо не ми говори. Няма ли повече подробности като хотел, улица, булевард, ?

Nefertity

Мнениеот Nefertity » 28 юни 2006, 15:35

Niko86 нямам представа къде се намира тази зала.Попитай някой.... :)

Ilk0

Le Leeee

Мнениеот Ilk0 » 19 юли 2006, 13:30

Дали сте супер тЪпи мнения :D :lol: :lol: :D :lol:

...аа междо другото, ако можи момичетата от балета да ми пишат един e-meil с телефонните си номера..няма да е лошо ако изпратите и снимка по бельо.. :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
keen
ХАКЕРче
ХАКЕРче
Контакти:

Мнениеот keen » 19 юли 2006, 13:36

Ilk0 написа:аа междо другото, ако можи момичетата от балета да ми пишат един e-meil с телефонните си номера..няма да е лошо ако изпратите и снимка по бельо..

Ilk0 те май нямат GSMи всички де, а пък отностно снимките по бельо, ако се реши някоя да праща може да добави и моят e-mail ;) :P :oops:
Подцени ме, за да ме стимулираш!
Изображение

Niko86

Мнениеот Niko86 » 19 юли 2006, 14:38

Нека Ви пускат на вас снимки, а при мене да идват да ги снимам :П

Ilk0

Мнениеот Ilk0 » 20 юли 2006, 10:59

Незнам ама аз още не сам получил нито един gsm или пък домашен телефон и нито един e-meil с голи снимки :Рр.. Ужасни момичета такива ! :evil:

zLaTeTo{P}

Относно Балет "ВИВАДЕНС"

Мнениеот zLaTeTo{P} » 20 юли 2006, 12:07

Така..Знаете ли коя група ще пее в Гоце Делчев на 27 юли ?:-) UPSURT!А знаете ли кой балет ще играе зад тях ??;-) Балет "ВИВАДЕНС" :-) Кво се кефите,че ни познавате :lol:

loshata_Dani

Мнениеот loshata_Dani » 20 юли 2006, 12:53

Е Злате ... ще дойдем да ви гледкаме :) И Илко ще дойде ,та да го е яд :lol:

zLaTeTo{P}

Мнениеот zLaTeTo{P} » 20 юли 2006, 15:58

Елате,елата.Нема лошо.Ама ако се изложим...ще ви убия!:-)

Потребителски аватар
keen
ХАКЕРче
ХАКЕРче
Контакти:

Мнениеот keen » 20 юли 2006, 16:16

zLaTeTo{P} написа:Ама ако се изложим...ще ви убия!

zLaTeTo{P} защо да ни килваш та нали вие ще се изложите (ако ..де) ни ко ще сме финофни за да мрем. Земи си се самоизяще от яд самички. И zLaTeTo{P} мисля да прилагам тактиката за повече стимул, ако се изложите ще делвам! ;) Аре успех и умната, ако имам вазможност ще дойда за морална *цензура*.

Изображение

Потребителски аватар
EcKo
модератор
модератор
Контакти:

Мнениеот EcKo » 20 юли 2006, 16:27

Пожелавам ви успех мацки...Няма да се изложите спокс :wink:

zLaTeTo{P}

Мнениеот zLaTeTo{P} » 21 юли 2006, 21:41

keen Без такива!!!!:-) Шото не съм навитак!:-)На мен тва не ми е стимул.Аз просто искам да съм си доволна от себе си,не заради некаф адд!:-)Искам го заради себе си!:-)

loshata_Dani

Мнениеот loshata_Dani » 24 юли 2006, 23:19

Злате усещаш ли ,че няма да танцувате зад Ъпсурт...Оти аз така чух тия дни .. :))

Niko86

Мнениеот Niko86 » 24 юли 2006, 23:57

ако не танцуват зад тях, има втори вариант- пред тях ;)

loshata_Dani

Мнениеот loshata_Dani » 25 юли 2006, 13:02

Коле май няма да танцуват нито пред тях ,нито зад тях .... ;)

zLaTeTo{P}

Мнениеот zLaTeTo{P} » 25 юли 2006, 15:05

Ами явно няма да танцуваме,поради простата причина,че хореографката ни не иска да танцуваме облечени с мн мн малко дрехи.. :п Ако ме разбирате кво искам да ви кажа.Дефакто хореографката на Балет VivaDance отказва балета и да танцува с Upsurt! :-) И така.. :-)Вместо те да откажат на нас..Ние отказваме на тях :P

Потребителски аватар
EcKo
модератор
модератор
Контакти:

Мнениеот EcKo » 25 юли 2006, 15:35

zLaTeTo{P} написа:Ами явно няма да танцуваме,поради простата причина,че хореографката ни не иска да танцуваме облечени с мн мн малко дрехи.. :п Ако ме разбирате кво искам да ви кажа.Дефакто хореографката на Балет VivaDance отказва балета и да танцува с Upsurt! :-) И така.. :-)Вместо те да откажат на нас..Ние отказваме на тях :P

Еми...То трябва вие да решите дали искате...защото вие ще сте с мн. малко дрехи...не тя :wink:

Niko86

Мнениеот Niko86 » 25 юли 2006, 20:13

Ecko напълно съм съгласен с теб, но какво от това да сте по-леко облечени все пак е лято. Няма нищо лошо, а до леко облечени и съблечени има разлика от тук до небето. Мисля, че си имате нужда от нов хореограф

zLaTeTo{P}

Мнениеот zLaTeTo{P} » 25 юли 2006, 23:21

Не,не ни трябва нов хореограф!Всичко,което знаем го знам от сегашната ни хореографка.Тя е доста печена и знае кво прави!:-) Тъй,че никоий от вас няма право да я съди !:п ааа;Пп

Потребителски аватар
EcKo
модератор
модератор
Контакти:

Мнениеот EcKo » 26 юли 2006, 20:21

Е да...но да ти кажа такава възможност не пада втори път...И ако трябва да съм точен след този танц можете да пробиете...И да станете известни не само около Гоце Делчев...А да сте на плакати в София...И аз ще съм горд че познавам някои от вас :wink:

zLaTeTo{P}

Мнениеот zLaTeTo{P} » 22 авг 2006, 14:01

VivaDance sme na More..Prekarvame si supersko.. :-)Imame uchastiq i dosega behme nai-atraktivnata grupa,ama zashto..She kazvame drug pyt :pp Neka svyrshi vsichko ;-)Poveche info utre ;-) {}

Потребителски аватар
keen
ХАКЕРче
ХАКЕРче
Контакти:

Мнениеот keen » 22 авг 2006, 14:48

zLaTeTo{P} написа:......dosega behme nai-atraktivnata grupa...

На мен вече ми стана любопитно с какво сте били най-атрактивната група, нямам търпение да разбера подробности отностно Вашето представяне. Дръжте ни в час за да можем и ние от тук да ви подкрепяме морално и стискаме палци на самите участия. Нека всички разберат от каде са се пръкнали тези млади таланти от балет "Viva Dance" - от родното ни село Сатовча

Изображение

loshata_Dani

Мнениеот loshata_Dani » 22 авг 2006, 17:01

Ее Злате аман :) Отидохте си на море и кой ни е*ава нас ... Поне ще се радвам ,ако си прекарвате добре (и е така ,нали?).Чакам много снимки,от които да има и за саита :))) Знам ,че ще се справите иделано!Късмет!Поздрави и на другите :)

DeSi7a

Мнениеот DeSi7a » 23 авг 2006, 16:11

e3... i az iskam snimki..:}

Върни се в “Новини”