ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ чрез PTC !!!

Говори спокойно, не те слушам
чичко Паричко

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ чрез PTC !!!

Мнениеот чичко Паричко » 03 апр 2009, 09:52

КАКВО е PTC:
PTC е нова, иновативна, интернационална и свободна система която позволява на огромен брой рекламодатели да показват своите реклами в "Surf Ads" като по този начин привличат потенциални клиенти. Рекламодателите плащат за да бъдат показвани техните реклами а PTC сайта плаща процент от парите на своите членове за да ги гледат.
PTC НЕ е система която да ви направи богати но можете да изкарате някой друг долар за джобни пари без почти никакви усилия!

КАК ДА ЗАПОЧНА ?
За да започнете не си изискват никакви специални умения, няма ограничение на възрастта и е напълно безплатно просто трябва да направите необходимите регистрации в реда в който са посочени.
1. Регистрирате си акаунт във Alertpay
2. Регистрирате се ТУК
3. Вече сте готови и можете да започнете да печелите пари!

КАК СЕ ПЕЧЕЛИ ?
Цялата работа отнема не повече от 10-15 минути на ден. След като се регистрирате вече можете да започнете да печелите пари като за целта отивате на "Surf Ads" и започвате да кликате на рекламите. Как става това ? Когато кликнете на някоя реклама се отваря нов прозорец в който има таймер със 30 секунди, след като изтекат имате $0.01 и така печелите от всяка реклама! Но не можете да отваряте една и съща реклама повече от един път в рамките на 24 часа! Добре е да знаете че най-много се печели от реферали! (Рефералите са хората, които вие сте привлекли в системата.) За да стане някой ваш реферал той трябва да се регистрира и при регистрацията в полето "Referrer" да напише вашия ник. Най лесния начин да съберете реферали е да предложите на ваши приятели и роднини да се регистрират. Колкото повече хора имате толкова повече ще печелите! Също така сайта предлага и опция за закупуване на реферали.
Ето една примерна статистика ако имате 20 човека

Вие кликате 10 реклами на ден = $0.10
Вашите 20 реферала кликат по 10 реклами на ден = $2.00
Вашата печалба на ден = $2.10
Вашата печалба на седмица = $14.70
Вашата печалба на месец = $63.00
И така печелите по 100% от печалбата на всеки ваш реферал без той да губи от това ! Важно е Вие и вашите реферали да кликате редовно на рекламите ако искате да печелите добре!

ПЛАЩАНЕ:
Плащането става през AlertPay Минималната сума за изплащане е $10
Когато достигнете $10 или повече просто отивате на "My Stats" после "Cashout/Convert" и кликате на
Convert to Cash via AlertPay и парите ще бъдат изпратени във вашия AlertPay account а от там можете да ги
изпратите на вашата дебитна или кредитна карта когато си поискате!

В крайна сметка нищо не губите а само пробвате и ако сте доволни продължавате да гледате реклами и да трупате, ако не сте спирате!

Върни се в “Авая моабети”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост