Dobre li sa Balgarite (Nashencite) po Chujbina.

Изрази мението си, аз и чалга слушам
B_rabbyt
издухало копеле
издухало копеле
Контакти:

Dobre li sa Balgarite (Nashencite) po Chujbina.

Мнениеот B_rabbyt » 22 окт 2007, 20:54

ako ima nekoi emigriral :) tukanana da napi6e ne6to kak q kara tam kadeto sa namira dali e po hubavo ot BG-to i t.n ;)
A 4e nqmash edna stotinka verno li e?

by_the_way_
модератор
модератор

Мнениеот by_the_way_ » 13 яну 2008, 22:58

Явно не искат да пишат.
Ами ти даде идята .. твоя е възможността да се представиш пръв, да дадеш пример един вид. Как е по Лондон ? Сняг, слънце, мъгла, вятър .. кво е времето ? :) Още ли тачат Кралицата :) Нрави ли им се Еврото? Каква е разликата м/у Бг и Англия (не че е голяма де, никак даже, а ако питаш мен ние сме по напред :) :) :) ) Въобще важни исторически и икономически въпроси :)
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си.
Ванила Скай

B_rabbyt
издухало копеле
издухало копеле
Контакти:

Мнениеот B_rabbyt » 17 яну 2008, 00:23

Ami kakvoda ti kaja spored mene vaob6te ne sme po napred ot angliq v nito edno otno6enie tuk horata ne sa mnogo kulturni ako pita6 mene ''praseta'' kato se napiqt sa kato orangotani v bananova gradina abe ob6to vzeto prostotiq v tova moje bi sme malko po napred.Na mene li4no tuka vaob6te ne mi haresva mnogo blaskanica sutrin po edin 4as patuvam za da ida na rabota nali znae6 az sam si selqnin sviknal sam si na spokoistvie i tova si ma vle4e a london nqma da ti stignat i dni da go razgleda6 prosto e ogromen po neoficialni danni 4atoh 4e e 9 miliona tuka nqma nevazmojno ne6to imaa ebahti i prostite zakoni naprimer da ne pushish na avtobusna spirka.. neznam kvo da pi6a pove4e prosto nimoga sa setq

Потребителски аватар
keen
ХАКЕРче
ХАКЕРче
Контакти:

Мнениеот keen » 17 яну 2008, 09:22

Mda mnogo hubava tema si otkril Kole, naistina pishete tuk neshtata koito sa interesni za tezi koito ne sa izlizali ot Bulgaria, naprimer namen mi napravi vpe4atlenie nes6to koeto edin moi priqtel mi razpravia za zavedeniata v spain kadeto vsi4ki hvarliali bokluka i traskali cigarite po zemiata, kakto i pieneto na kafe pravostoqshti i koeto zavedenie e po mrastno e vs ee dno po-oborotno. znaete za nie sme dale4e ot tazi misal i v tova otnoshenie si mi haresva pove4e Bulgaria neka zavedeniata sa ni 4isti i da si polzvame pepelnicite po prednazna4enie i da si ni e 4isti4ko v krakata pak da si kazvat kakvoto shte.
Подцени ме, за да ме стимулираш!
Изображение

by_the_way_
модератор
модератор

Мнениеот by_the_way_ » 17 яну 2008, 11:52

Az sym v Daniq v grad Aarhus (vtoriq po golemina grad v Daniq).
Uj sym student :) Specialnostta mi e Multimedia Design & Communication.
Kato cqlo hubav grad, hubavi hora. Horata jiveqt v kyshti ili po tochno predpochitat da jiveqt v kyshti. Kyshtite sa ednoetajni, rqdko s 2 etaja. Pred kyshtata zadyljitelno si ima garaj v koito e parkirana pone 1 kola (pri tova chisto nova). Igrishta za futbol ima prez 500 metra i pri tova ne sa malki a standartni golemi igrishta. Edva li ne trevata e po hubava i po poddyrjana ot nacionalniq v Sofiq. Standarta na jivot e dosta visok vyobshte Daniq e edna ot nai-razvitite strani v Evropa. Horata sa usmihnati, drujeliubni, golemi shegadjii.
Napravi mi vpechatlenie che ima specialna aleq otdelena ot pytq (osven trotoara) samo za kolela. Koloezdachite sa vinagi s predimstvo i ako se naloji kolite shte chakat 1 minuta samo i samo tiq s kolelata da preminat bezopasno. Interesnoto tuk e che ako nqkoi s kola ti vzeme predimstvoto imash pravo da mu pokajesh sreden pryst (zashtoto ti e zastrashil jivota po nqkyv nachin). Vyobshte vsichko e tochno.
Kafetata ne sa chak tolkova mnogo .. daje kafeta ima samo na glavnata ulica na centyra .. dokato v bg sme sviknali te da sa navsqkyde.
Transporta e idealen .. na vsqka spirka ima grafik koga shte doide avtobusa i primerno ako pishe che shte doide i 11:20 .. idva tochno togava, rqdko zakysnqva.
Prirodata e malko oshtetena .. nai visokata tochka v cqlata strana e 150 metra, dokato za sravnenie Satovcha e na pochti 1000 metra nadmorska visochina.
Emi tova e ot men .. ima oshte mnooogo za pisane i za razpravqne obache tova e v nai-obshti linii (dori nqkyde sym se pounesal :) )
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си.

Ванила Скай

B_rabbyt
издухало копеле
издухало копеле
Контакти:

Мнениеот B_rabbyt » 18 яну 2008, 23:53

Ami az nali bqh predi tova v Portugaliq ta iskam da vi razkaja malko i za tam.V Portugalia horata sa tolkova maitap4ivi i veseli po4ti kolkoto v Bulgaria edin portugalec zapo4va rabota s misalta koga shte stane 5 4asa za da ide v nqkoq kra4ma i da se razbie ot piene i tova mene me kefe6e shtoto navsqkade be6e palno s hora Diskoteki , plaj 20 dena valejni prez cqlata godina abe ko da ti kazvam prosto super nekoi vikat 4e portugalcite bili kato cigani ama mene li4no ma kefqt.Az ako znaeh kvo e tuka v London nikoga nemashe da se naviq da doida tuka ima vsqkvi nacionalnosti prosto nqma darjava otkadeto da nqma hora i smqtam znae6 za kva ludnica staa vapros London e razdelen na 6 4asti i tam nqkvi drugi zona A zona B zona C v pokraininite jiveqt samo bogatashite i ve4e do 2 zona sme nie po srednite prosti horica 1 zona e centara tam kipi jivot i denem i no6tem sigurno si 4uval za no6tniat jivot na london ima klubove v koito ima vhond po 200 kinta a tova sa kam 500 leva smetam znae6 kakvi hora hodqt tam;) seki treti kara 4isto nova kola e na lizing ama vse pak nova a i standarta mu pozvolqva da plashta lizing, naem, konsumativi i ostavat za spestqvane ta taka ama mene kolite nhe ma kefqt tuk shtoto sa s desen volan typa rabota ko da ti kaja ta aide neka da pi6e i nekoi drug tuka naprimer amerika aideeee amerikaaaaaaaa izv 4e nqma to4ki ama neznam de da gi sloja xaxaxaxaxaxaxa :wink:

Върни се в “Различни хора - различни идеали”